The Qualitatively Knowing Chin - Resurrection Shuffle

Finns många roliga saker att göra

Posted Dec. 19, 2017, 1:52 p.m. By obutsha Tags: Nöjen

Det finns många nöjen i stockholm som man kan göra, ja det är kul att det finns så mycket skoj som man kan hitta på och som är roliga att göra.
Ja det är ju toppen att kunna göra det och att man kan göra så många olika saker, för vi har ju alla olika intressen och det är ju bra så att man kan göra det som man tycker är kul och så som man vill ha det. 
Ja det finns ju olika nöjen att göra beroende på om det är vinter eller sommar om man vill vara ute eller inne. Ja det finns så mycket som man kan göra och som är roligt att hitta på.

Se till vad det kan vara för kul man kan göra

Ja det finns så mycket som är kul och det är ju härligt att göra saker som man inte har gjort på länge och det är ju jättebra att kunna göra det. Det kanske var länge sen man åkte skridskor eller hade en mysig fika på vintern ute i skogen. Ja det finns så mycket som är mysigt att göra och som inte behöver kosta så mycket pengar. Som alla har års med. Och det är ju kul med såna nöjen också, man kan ju blanda lite och göra lite som kostar och lite som inte kostar en något. 
För det behövs ju inte kosta någonting för att ha kul och det är väl underbart att det kan vara så och att man kan njuta av att bara vara med sin familj eller sina vänner. Ja det är ju toppen, men sen så finns det ju massor med saker som man kan göra inne i stan som också är väldigt kul och som kan göra att man mår bra och blir utvilad. Ja det finns mycket att välja på.